Etiketter

Proffs på etiketter!

Vi trycker etiketter i alla volymer. Större upplagor levereras på rulle. Etiketterna går även att anpassa med material och lim för alla ändamål. Vi är det enda tryckeriet i Uppsala som trycker etiketter på rulle.

Etiketter är något vi har stor kunskap inom, allt från den enkla pack-etiketten till den snygga, förädlade sprit-etiketten som framhäver ditt varumärke.

Lokalt producerat

Vi har en toppmodern maskinpark, det gäller även etikett-produktionen, här trycker och stansar vi etiketter som levereras på rulle. Vi är ensamma i Uppsala med tillverkning av etiketter på rulle.

Etikett-tillverkning är en viktig process som involverar design, produktion och distribution av anpassade etiketter för en mängd olika ändamål. Dessa etiketter tjänar som värdefulla verktyg för identifiering, information och marknadsföring inom en rad olika branscher och användningsområden.

Processen bakom etikett-tillverkning

Etikett-tillverkning gör det möjligt för företag att skapa anpassade lösningar som passar deras specifika behov och varumärkesidentitet. Etiketter kan användas för att identifiera produkter, kommunicera information, och förstärka varumärket.

Design

Processen börjar med att skapa en design för etiketten. Detta innefattar val av storlek, form, färg och grafik, samt inkludering av text.

Materialval

Valet av material är avgörande och beror på syftet med etiketten. Det kan vara papper, plast, textil eller specialmaterial beroende på användningsområde.

Tryckning

Efter design och materialval går etiketten igenom tryckprocessen, där grafik, text och mönster appliceras enligt designspecifikationer. Det finns olika trycktekniker, inklusive digital tryckning, flexotryck och screentryck.

Stansning

 Efter tryckning stansas etiketterna i den önskade formen och storleken. Det kan vara rektangulära, rundade eller speciellt anpassade former, ibland behöver man tillverka stansformen, men vi har redan 100-tals färdiga att utgå ifrån här på Tidtryck.

Ytbehandling

Vissa etiketter kan kräva ytbehandling som laminering, foliering eller lack för att öka hållbarheten och förbättra utseendet.

Etiketter finns inom en mängd olika branscher

Inklusive livsmedelsindustrin, detaljhandel, hälsovård, logistik och tillverkning. De används för produktmärkning, varumärkeskommunikation, prissättning, arkivering, och mycket mer. För företag som prioriterar hållbarhet finns det miljövänliga alternativ för etiketter, t.ex. återvinningsbara material.

Sammanfattningsvis

Etikett-tillverkning är en viktig process som möjliggör skapandet av anpassade identifikations- och marknadsföringslösningar. Genom noggrann design, materialval och produktion kan ditt företag skapa etiketter som inte bara fyller praktiska funktioner utan också stärker er varumärkesidentitet.

Etiketter som vi erbjuder våra kunder

Tidtryck – Etiketter

Skicka en offertförfrågan på etiketter

    Är filen för stor för formuläret? Skicka in dina filer här

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Tidtryck sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.