Storformat

Genom att använda stora bilder och text skapar du ett imponerande intryck som fångar uppmärksamheten och förmedlar ditt budskap på ett tydligt och minnesvärt sätt.

Maximera synligheten med stora tryck!

Storformat är en utmärkt lösning för att göra din reklam, information eller konstverk synligare, särskilt på platser där du vill att din kommunikation ska framstå som extra påtaglig. Oavsett om det är i ett butiksfönster, på en mässa eller som en del av en utomhuskampanj, ger storformatstryck en fantastisk möjlighet att dra blickarna till sig och skapa intryck hos potentiella kunder.

Ett urval av storformat

Det finns en mängd olika lösningar och varianter på dessa, bl.a fasadvepor, byggskyltar och staketvepor.

Fasadvepor

Fasadvepor är ett bra sätt att ge din affärslokal eller kontorsbyggnad extra synlighet och karaktär. De skapar ett starkt första intryck och kommunicerar företagets varumärke och budskap. De kan vara skräddarsydda för att matcha ditt företags identitet och stil.

Dekaler

Vi erbjuder ett brett utbud av material och storlekar för att passa alla dina behov. Vare sig du vill märka dina produkter, skapa egna dekorationer eller sprida ditt budskap kan vi trycka dekaler och etiketter helt efter era önskemål.

Affisch / Poster

Vi erbjuder olika materialval, så du kan välja om du vill ha en matt eller blank yta på din affisch. Oavsett om du vill använda affischerna för konst, marknadsföring eller evenemang, ser vi till att anpassa material helt efter era behov.

Vepor

Vepor och banderoller är ett enkelt sätt att kommunicera stora och snygga budskap. De flesta vepor och banderoller tillverkas i plastväv eller tyg, de kan fås med eget tryck och fungerar både inomhus som utomhus.

Beachflaggor

Beachflaggor är utmärkta för att dra uppmärksamhet till din verksamhet vid utomhusevenemang och marknadsföringsaktiviteter. De är lätta att installera och syns på långt avstånd, vilket gör dem till en effektiv produkt utomhus.

Bildekorer

En bildekor ger dig möjligheten att förvandla era fordon till en rullande reklampelare. Perfekt för att förstärka ditt företags varumärke eller ge din bil en personlig touch.

Tidtryck – storformat

Skicka en offertförfrågan för storformat

Vi ser till att hjälpa er att välja rätt och utforma det för att ge din verksamhet synlighet, marknadsföra budskap, och göra intryck på både kunder och besökare.

    Är filen för stor för formuläret? Skicka in dina filer här

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Tidtryck sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.