Trycksaker

Oavsett vilken trycksak du vill ha så har vi en lösning – allt från vanliga kort till komplexa utskick som kan vara stansade, laminerade, lackade eller präglade.

Tryckpress

Vår Xerox iGen5 Press 150 är inte en vanlig kopiator, den är bland de största och mest effektiva produktionsskrivare som finns på marknaden  – och kvalitén på trycksakerna talar för sig själva.

Trycksaker är en tidlös och effektiv form av marknadsföring och kommunikation som har funnits i århundraden. De inkluderar broschyrer, visitkort, affischer, foldrar och mycket mer. Även i den digitala eran har trycksaker en oumbärlig roll av marknadsföring och spridning av information.

Varför trycksaker är värdefulla

Trycksaker förblir en kraftfull och relevant metod för marknadsföring och kommunikation, som kompletterar den digitala närvaron. Genom att skapa välutformade och målinriktade trycksaker kan ditt företag öka medvetenheten, engagera målgruppen och skapa varaktiga intryck.

Efter att du har skapat dina trycksaker är det nödvändigt att överväga distributionsstrategin.

Förtroende & trovärdighet

Trycksaker ger ditt varumärke en fysisk närvaro som potentiella kunder kan ta på, bläddra i och interagera med. Det skapar förtroende och trovärdighet.

Intryck på kunder & partners

Trycksaker skapar minnesvärda intryck. En väl utformad broschyr eller ett unikt visitkort kan etsa sig i minnet på kunder och partners.

Trycksakers långvariga påverkan

Trycksaker har en hållbarhet som går långt bortom en enda klickbar webbsida. De kan cirkulera under lång tid och nå ut till många under lång tid.

Nyckeln till varumärkeskommunikation

När du skapar trycksaker är det viktigt att tänka på design, färgval och innehåll som återspeglar ditt varumärke. Det är också klokt att inkludera kontaktinformation m.m.

Koppling mellan fysiska & digitala världen

Genom att inkludera webbadresser och QR-koder i dina trycksaker kan du vägleda människor till dina sociala medier och hemsidor, vilket skapar en koppling mellan den fysiska och digitala världen.

Fundera på distributionen av trycksaker

Dessa kan inkludera direktutskick, evenemang, eller att placera dem på strategiska platser där din målgrupp ofta besöker. Dessutom bör du använda analysverktyg för att mäta effektiviteten av dina trycksaker och justera din strategi enligt behov.

Andra trycksaker som vi erbjuder våra kunder

Tidtryck – Trycksaker

Skicka en offertförfrågan på trycksaker

    Är filen för stor för formuläret? Skicka in dina filer här

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Tidtryck sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.